2015. június 5., péntek

Thermo drine liquid vélemény

Sziasztok!


Itt is vagyok egy új bejegyzéssel, amiben egy igazán nyárhoz illő terméket fogok bemutatni.
Ez nem más, mint a Biotech USA egyik termogenikus zsírégetője, a Thermo drine méghozzá a folyékony, liquid 500ml-es kiszerelése (grapefruit ízesítésben, mert több féle íz nincs is)
Mielőtt belekezdenél az olvasásba ajánlom figyelmedbe az előző bejegyzésemet ahol ejtettem néhány szót a termogenikus zsírégetőkről!

Csomagolás, design: A külsejében semmi extra. Egy nagy átmérőjű palackban
lehet kapni.  Számomra csak az negatív benne, hogy ez egy nagyon puha anyagból készült, tehát ha megfogom közepén könnyen benyomódik.
A Thermo drine liquid üvegéből emiatt óvatosabban javasolt önteni tekintve, hogy ebben nem csak egy kis víz van.

Kezelhetösèg: Mivel folyékony ezért nem egy előre megszabott mennyiségre vagyunk rákényszerítve. Ez egyrészt pozitív mert mi dönthetjük el, hogy mekkora adagra van szükségünk. Viszont negatív annak aki még tapasztalatlan mert könnyen megcsúszhat a keze, de természetesen van egy adagolási javaslat( 10 ml koncentrátum 2 dl vízben)

Adagolás: Egy kis mérőkupak segítségével lehet adagolni amit a termék saját kupakján lehet tárolni. Negatívum benne, hogy ugye könnyedén elnézhetjük az adagot. Másrészt pedig a mérőkupakot a termék kupakján tanácsos tárolni és ha nincs minden használat után kiöblítve akkor érhet minket olyan meglepetés, hogy mikor nyitnánk ki az üveget ragacsos lesz a kezünk a kupakból kifolyó termék miatt.

Íz: Grapefruit ízesítésben lehet kapni. Számomra az izé nagyon erős, savanyú. Kevesebb vízben oldva pedig kesernyés.
Nem egy elviselhetetlen íz, de nem mondanám finomnak. Szívesen kipróbálnék más ízeket is, de erre még nincs lehetőség.

Ár: Szerintem jó árban van. 3000ft-ba kerül 500ml, amit igényeinek megfelelően adagolhatsz.

Hatásárol nem fogok írni, mert mindenkinek máshogy reagál másra a szervezete. Viszont aki nincs hozzászokva a koffeinhez, pörögni fog az elején. :-)
Ami biztos, csodát ne várj, mert nem varázsital amitől másnapra leadsz 20kg-ot! Ez csak egy kis segítség a maradék zsírtól való megszabaduláshoz, de ahhoz viszont jó segítség.

Pontozás: Én erre a termékre 5-3,5 pontot adok az íz miatt és az üveg "puhasága" miatt.

Remélem hasznos volt számotokra, találkozunk legközelebb! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése